Clienții BGS pot opta acum pentru factura electronică

BGS lansează un serviciu modern, simplu şi confortabil destinat clienților, şi anume factura în format electronic, pentru care pot opta începând cu data de 20.01.2017.
Clienţii BGS care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice în baza unei opţiuni exprimate pe adresa de e-mail: facturare@bgs.ro

Beneficii :


Acest serviciu înseamnă rapiditate, eficienţă şi timp câştigat.
Incepand de la ...

Sisteme de alarmă

SISTEME DE ALARMĂ
Paza şi protecţia bunurilor dumneavoastră, a locuinţei, familiei sau a companiei pot fi realizate cu costuri reduse, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite într-un anumit spaţiu. Sistemele de alarmă sunt compuse din centrală, tastatură, senzori de mişcare, sirenă interior/exterior şi opţional buton de panică.

Departamentul Tehnic efectuează proiectarea, instalarea şi conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul BGS, care monitorizează evenimentele petrecute la sediul beneficiarului (efracţie, panică, sabotaj, incendiu, control sistem, întrerupere alimentare electricitate, descărcare acumulator, probleme circuit sirenă). Sistemele de alarmă sunt complet configurabile şi rezolvă nevoile unice de securitate ale beneficiarilor. Adresabilitatea este foarte largă, de la locuinţe unicamerale până la clădiri de birouri cu sute de spaţii şi încăperi. Sisteme de alarmă se pot instala în orice tip de locaţie şi se pot muta de către beneficiar, la cerere. Astfel, beneficiarii care folosesc spaţii închiriate pot muta echipamentul într-o altă locaţie, oricând. Sistemele de alarmă de ultimă generaţie pot acoperi nevoi diverse şi specifice. Persoanele care au animale de companie pot instala echipamente care să nu se declanşeze la trecerea acestora.

Butonul de panică, opţional într-un sistem de alarmă, este util atât în timpul cât beneficiarul se află în incinta protejată, dar şi atunci când beneficiarul se află în vecinătatea centralei sistemului de alarmă (aprox. 30m).

.

Mai mult...

FORMULAR CERERE OFERTĂ

Detalii contact *

Servicii de securitate