Clienții BGS pot opta acum pentru factura electronică

BGS lansează un serviciu modern, simplu şi confortabil destinat clienților, şi anume factura în format electronic, pentru care pot opta începând cu data de 20.01.2017.
Clienţii BGS care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice în baza unei opţiuni exprimate pe adresa de e-mail: facturare@bgs.ro

Beneficii :


Acest serviciu înseamnă rapiditate, eficienţă şi timp câştigat.

Securitate evenimente

SECURITATE PENTRU EVENIMENTE

Cui îi este destinat?

upune un complex de măsuri de securitate (ordine publică și pază) aplicate înainte și pe perioada unor evenimente culturale sau sportive, pentru asigurarea bunei lor desfășurări.
•Specialiștii în securitate ai BGS, pe baza experienței acumulate și a pregătirii în domeniu, pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea lor, pentru a fi în concordanță cu nevoile clienților și cerințele legii.
•Abordarea profesională în securitatea evenimentelor oferă o atmosferă relaxată și desfășurarea evenimentului fără incidente.

Cui îi este destinat?

•Evenimentelor sportive (meciuri, gale, concerte, festivaluri, etc.)
•Evenimentelor corporațiilor (petreceri, târguri, expoziții, etc.)
•Evenimentelor private

De ce să alegeți serviciul de securitate evenimente oferit de BGS?

•Avem cea mai relevantă experiență în domeniu (de care au beneficiat cele mai mari concerte, competiții și gale sportive din Romania), compania BGS fiind pregătită în orice moment să facă față oricărei solicitări de securizare evenimente;
•Compania BGS și-a câștigat renumele de societatea cu cele mai bune servicii de pază, datorită rezultatelor excelente obținute pe acest segment, experienței îndelungate și satisfacției clienților, care au fost cel mai important factor de promovare.
•Toate evenimentele sunt securizate cu personal propriu chiar și în cazul în care evenimentul presupune un dispozitiv de pază cu un număr mare de agenți. (de ex. 1200 de agenți)

PORTOFOLIU

Robbie Williams,Rolling Stones, Finala Europa League 2012, Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Madonna, Sting, Ozzy Osbourne, Bob Dylan, Shakira, George Michael, Roger Waters, Depeche Mode, AC/DC, Jack White, Maritza, Billy Idol, Peter Gabriel, Richard Clayderman, Deep Purple, Sonisphere Romexpo ( Metallica, Rammstein, Anthrax, Slayer, Megadeth, Manowar), Cirque du Soleil, Joaquim Cortez, Bestfest, 2Cellos, Sensation White, iMapp Bucharest 555, Liberty Parade.

Mai mult...

FORMULAR CERERE OFERTĂ

Detalii contact *

Servicii de securitate