Clienții BGS pot opta acum pentru factura electronică

BGS lansează un serviciu modern, simplu şi confortabil destinat clienților, şi anume factura în format electronic, pentru care pot opta începând cu data de 20.01.2017.
Clienţii BGS care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice în baza unei opţiuni exprimate pe adresa de e-mail: facturare@bgs.ro

Beneficii :


Acest serviciu înseamnă rapiditate, eficienţă şi timp câştigat.

Istoric

1994: Se înfiinţează compania BARTGUARD SERVICES SRL, oferind pentru început doar servicii de pază cu agenţi însoţiţi de câini de serviciu.
1995: Este dat în folosinţă poligonul pentru antrenamentul câinilor de serviciu, activitatea se extinde oferind şi intervenţie antiefracţie, cu primele echipaje. Şcoala de dresaj canin BGS demarează colaborarea cu unităţi de poliţie din OLANDA şi SUA.
1996: Este inaugurată prima sală proprie de antrenament pentru agenţi, dotată cu cele mai moderne aparate şi echipamente la acea oră.
1997: Sunt achiziţionate primele maşini puternice de teren pentru intervenţiile în forţă, în locuri greu accesibile sau împotriva unui număr mare de infractori.
1998-1999: Cererea de servicii de securitate privată se dezvoltă, mai multe organizaţii solicită asigurarea securităţii unor manifestări sportive şi culturale. Creşte numărul sălilor proprii de antrenament (box, culturism, arte marţiale).
2000: BGS colaborează cu Antena 1 la realizarea emisiunii Brigada Mobilă şi cu Poliţia Română în „Operaţiunea Luna”; organizează primul campionat naţional de powerlifting.
2001: Portofoliul se extinde cu încă două servicii: securizarea transportului de valori şi garda de corp. BGS înfiinţează “Asociaţia Sportivă Box Club BGS”.
2002: Este inaugurat dispeceratul de monitorizare, intervenţiile rapide sunt asigurate şi prin agenţi dotaţi cu motociclete de viteză. Compania obţine autorizaţia de a folosi în serviciu armament cu glonţ.
August 2003: Se înfiinţează compania BGS DIVIZIA DE SECURITATE SRL, având ca obiect de activitate „activităţile de investigaţie şi protecţie a bunurilor”. Aceasta continuă şi extinde activitatea companiei BARTGUARD SERVICES SRL, înfiinţată în 1994 de aceiaşi acţionari; denumirea noii companii marchează apartenenţa la grupul de firme BGS şi la brandul „BGS - Definiţia Siguranţei”.
2003: Se constituie a doua companie a Grupului BGS: Divizia Medicală, pentru a întregi Definiţia Siguranţei. BGS devine primul grup de firme care oferă protecţie pe toate planurile. 
2004: O dată cu creşterea notorietăţii brandului BGS, ponderea investiţiilor se majorează proporţional cu extinderea activităţilor. Astfel, se suplimentează parcul auto, ca urmare a dezvoltării semnificative a portofoliului de clienţi.
2005: Compania BGS DIVIZIA DE SECURITATE SRL ocupă Locul I în Topul firmelor din Sectorul 3 Bucureşti, premiu decernat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti şi de Primăria Sectorului 3. Este înfiinţată „Asociaţia BGS pentru Situaţii de Dezastre şi Calamităţi”, organism non-profit prin intermediul căruia Grupul BGS derulează ample acţiuni umanitare şi de responsabilitate socială, participând la salvarea a numeroase vieţi din calea dezastrelor naturale (inundaţii, înzăpeziri, dispariţii etc.).
2006: Compania ocupă Locul I în „Topul Naţional al firmelor specializate de pază”, categoria „Întreprinderi mari”. Titlul a fost decernat de Patronatul Serviciilor de Securitate, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.
2006-2008: Cererea din ce în ce mai importantă de servicii de securitate privată de calitate determină dezvoltarea accentuată a companiei, în anii 2007 şi 2008 aceasta înregistrând dublări ale cifrelor de afaceri. Concomitent, se demarează procesul de extindere la nivel naţional.
2009: Compania devine membru al Camerei de Comerţ Romano-Americane şi demarează procedurile de listare la bursa din New York.
2010: Compania are acoperire naţională pentru serviciile de pază, iar pentru serviciile de monitorizare şi intervenţie rapidă antiefracţie are dispecerate în Bucureşti şi în cinci mari oraşe din ţară: Bistriţa, Deva, Galaţi, Ploieşti, Timişoara.
2011: Compania ocupă Locul I în „Topul Naţional al firmelor specializate de pază”, categoria „Întreprinderi mari”. Titlul a fost decernat de Patronatul Serviciilor de Securitate, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti si Camera de Comerţ şi Industrie a României.
2012: Infiintare scoala de arme.